Kropsafbalancering
Heartmath
Helbred dit liv
Kroppens selvhelbredende kræfter

Kursus i kropsafbalancering 

Vil du lære, hvordan du afbalancerer kroppen – jeg underviser med maksimum 6 deltagere pr. hold.

Jeg underviser i Kropsafbalanceringer fordi jeg synes, at det er enhver forundt at blive inspireret og få adgang til forskellige værktøjer, der kan igangsætte og/eller vedligeholde kroppens selvhelbredende kræfter. Jeg ser det som en mulighed for dig til dels, at kunne inspirere og støtte dig selv i den proces og dels, at du opnår viden og færdigheder, der giver dig mulighed for at dele med interesserede familiemedlemmer/venner.


Hvad er kinesiologi – ganske kort:

Kinesiologi som behandlingsform opstod tilbage i 60´erne, hvor vestlige kiropraktorer qua deres viden om menneskekroppen og test af forskellige muskler, kombinerede denne viden med østerlandsk kendskab til livsenergi og filosofi om chi-energi.

Det kinesiske akupunktursystem blev således forbundet med muskelsystemet.

Kinesiologen kommunikerer med kroppen gennem testning af en muskel i klientens arm eller ben. Ved hjælp af muskettesten afsløres forskellen mellem blokeret og flydende energi i form af en muskels stærke eller svage reaktion.

På den måde giver kroppen adgang til information om følelsesmæssige problematikker, tankemønstre, fysiske smerter, overfølsomhed etc.

Når en meridian blokeres, stoppes energistrømmen på samme måde, som når en dæmning bremser en flod: neden for dæmningen tørrer floden ud af mangel på vand og næring.

Når meridianen blokeres, taber de berørte muskler og organer noget af deres funktionsevne, fordi de ikke får tilført den nødvendige energi/næring.

Udgangspunktet for kinesiologien er, at vores kroppe har en iboende evne til at kunne hele sig selv ved ubalancer og sygdom.


Kurserne omhandler følgende:

KA 1: Introduktion til kinesiologien. Du vil lære at teste og afbalancere 14 muskler, der er tilknyttet det klassiske akupunkturs meridianbanesystem. Der undervises i at teste personer gennem en stedfortræder, at teste fødevarer og at afbalancere ar.


KA 2: Du lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler og at anvende den kinesiske 5-elementlov, der forenkler behandlingsproceduren og giver en langt dybere forståelse for, hvordan meridianerne samarbejder, og hvilke funktioner de har.

Endvidere gennemgås hvordan man afbalancerer for stress og korrigerer for indlæringsproblemer ved hjælp af krydsøvelser, samt simple test og øvelser for øre-og øje energi.


KA 3: Du lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler. Der undervises i forskellige smerteafledningsteknikker. Man lærer at teste og afbalancere for thymus-energi, mål, ottetalsenergi og at arbejde med specifikke massageteknikker.


KA 4: Du lærer at afbalancere meridianerne med farver, lyd og kosttilskud (vitaminer, mineraler, blomstermedicin). Desuden er der nye test for blandt andet ileocecalklap-ubalancer, stressfrigørelse i fortid og i fremtid, gangreflekser, taleproblemer, fødevareintolerance og en prioriteringstest, der gør det muligt at korrigere netop de ubalancer, som kroppen prioriterer højest her og nu.


Pris:

Prisen for hvert modul er kr. 1.500 + materialer for i alt ca. kr. 500 (bøger etc.). Materialerne er en engangsudgift.

Hvert modul udgør 16 timer. Herudover er der 3 timers supervision i gruppen efter hvert modul, hvilket er inkluderet i prisen.


Praktisk info:

Undervisning foregår på Svanevej 22, 2400 København NV. Der er gratis parkering i gården.


Kursus datoer for 2022:

KA1: Uge 32 – lørdag den 13. august og søndag den 14. august.

KA2: Uge 36 – lørdag den 10. september og søndag den 11. september.

KA3: Uge 40 – lørdag den 8. oktober og søndag den 9. oktober.

KA4: Uge 44 – lørdag den 5. november og søndag den 6. november.

Undervisningen foregår begge dage fra kl. 09:00 – 17:00.


Tilmelding:

Send en e-mail for at tilmelde dig på min e-mail: info@lindskinesiologi.dk

Linds Kinesiologi v/Grethe Lind instruktør i Kropsafbalancering 1-4 og medlem af foreningen Danske Kinesiologer.


Kurserne afholdes i følgende weekender:

 

Kursus Dato
KA 1                                                                                                                    Lørdag den 13. august og søndag den 14. august.                         
KA 2 Lørdag den 10. september og søndag den 11. september.
KA 3 Lørdag den 8. oktober og søndag den 9. oktober.
KA 4 Lørdag den 5. november og søndag den 6. november.