Kropsafbalancering
Heartmath
Helbred dit liv
Kroppens selvhelbredende kræfter

Kursus i kropsafbalancering 

Vil du lære, hvordan du afbalancerer kroppen – jeg underviser med maksimum 6 deltagere pr. hold.

Kurset er for alle og til alle. Kan du stille med 4 til 6 personer, der er interesserede, kommer jeg også meget gerne til jer. Jeg er fleksibel på kursusdage. Kom derfor gerne med forslag til, hvornår det kunne passe ind i kalenderen.

Jeg underviser i Kropsafbalanceringer fordi jeg synes, at det er enhver forundt at blive inspireret og få adgang til forskellige teknikker, der kan igangsætte og/eller vedligeholde kroppens selvhelbredende kræfter. Jeg ser det som en mulighed for dig til dels, at kunne inspirere og støtte dig selv i den proces og dels, at du opnår viden og færdigheder, der giver dig mulighed for at dele med interesserede familiemedlemmer/venner.

Hvad er kinesiologi – ganske kort:

Kinesiologi som behandlingsform opstod tilbage i 60´erne, hvor vestlige kiropraktorer qua deres viden om menneskekroppen og test af forskellige muskler, kombinerede denne viden med østerlandsk kendskab til livsenergi og filosofi om chi-energi.

Det kinesiske akupunktursystem blev således forbundet med muskelsystemet.

Kinesiologen kommunikerer med kroppen gennem testning af en muskel i klientens arm eller ben. Ved hjælp af muskettesten afsløres forskellen mellem blokeret og flydende energi i form af en muskels stærke eller svage reaktion.

På den måde giver kroppen adgang til information om følelsesmæssige problematikker, tankemønstre, fysiske smerter, overfølsomhed etc.

Når en meridian blokeres, stoppes energistrømmen på samme måde, som når en dæmning bremser en flod: neden for dæmningen tørrer floden ud af mangel på vand og næring.

Når meridianen blokeres, taber de berørte muskler og organer noget af deres funktionsevne, fordi de ikke får tilført den nødvendige energi/næring.

Udgangspunktet for kinesiologien er, at vores kroppe har en iboende evne til at kunne hele sig selv ved ubalancer og sygdom.

Kurserne i Kropsafbalancering består af en række på 4 kurser – KA1 til KA4 og foregår typisk i weekender fra kl. 9:00 til 17:00, hvor du lærer at:

* Teste og afbalancere muskler

* Åbne for blokerede meridianer i kroppens energisystem

* Kommunikere med kroppen gennem test af muskler

* Anvende teknikker til stressfrigørelse o.m.a.

Kurserne omhandler følgende:

KA 1: Introduktion til kinesiologien. Du vil lære at teste og afbalancere 14 muskler, der er tilknyttet det klassiske akupunkturs meridianbanesystem. Der undervises i at teste personer gennem en stedfortræder, at teste fødevarer og at afbalancere ar.

KA 2: Du lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler og at anvende den kinesiske 5-elementlov, der forenkler behandlingsproceduren og giver en langt dybere forståelse for, hvordan meridianerne samarbejder, og hvilke funktioner de har.

Endvidere gennemgås hvordan man afbalancerer for stress og korrigerer for indlæringsproblemer ved hjælp af krydsøvelser, samt simple test og øvelser for øre-og øje energi.

KA 3: Du lærer at teste og afbalancere yderligere 14 muskler. Der undervises i forskellige smerteafledningsteknikker. Man lærer at teste og afbalancere for thymus-energi, mål, ottetalsenergi og at arbejde med specifikke massageteknikker.

KA 4: Du lærer at afbalancere meridianerne med farver, lyd og kosttilskud (vitaminer, mineraler, blomstermedicin). Desuden er der nye test for blandt andet ileocecalklap-ubalancer, stressfrigørelse i fortid og i fremtid, gangreflekser, taleproblemer, fødevareintolerance og en prioriteringstest, der gør det muligt at korrigere netop de ubalancer, som kroppen prioriterer højest her og nu.

Pris:

Prisen for hvert kursus er kr. 2.195,- + materialer for i alt ca. kr. 500 (bøger etc.). Materialerne er en engangsudgift.

Hvert kursus udgør 16 timer. Herudover er der 4 timers supervision i gruppen efter hvert kursus, hvilket er inkluderet i prisen.

Praktisk info:

Kurserne afholdes centralt i København eller Nordsjælland.

Som nævnt kan jeg, som underviser, også komme til jer, hvis I kan stille med minimum 4 interesserede deltagere.

Tilmelding:

Send en e-mail for at tilmelde dig på min e-mail: info@lindskinesiologi.dk

Linds Kinesiologi v/Grethe Lind instruktør i Kropsafbalancering 1-4 og medlem af foreningen Danske Kinesiologer.