Kropsafbalancering
Heartmath
Helbred dit liv
Kroppens selvhelbredende kræfter

Kursus i Inspiration til at styrke kroppens

selvhelbredende kræfter

Kursus i Inspiration til at styrke kroppens selvhelbredende kræfter

Kurset er sammensat af teknikker fra Kinesiologi, HeartMath og Heal Your Life.

Hovedvægten er lagt indenfor Kinesiologien, hvor du vil lære at teste og afbalancere 14 muskler og 28 undermuskler, der er knyttet til det klassiske akupunkturs meridianbanesystem.

Det er et begynderkursus og kræver derfor ingen forudgående kendskab til nogen af de nævnte områder.

På kurserne undervises i:

Kinesiologi

At kunne nulstille og ”spørg muskelteknikken” samt hvordan du tænder og slukker for en muskel

At få et overblik over knoglesystemet for at skabe et helhedsindtryk over kroppens opbygning

Musklernes udspring og tilhæftning

Hvilke symptomer, der kan være involveret, når en muskel er i ubalance

At teste og afbalancere 42 muskler

At anvende afbalanceringsteknikker som Neuro-Lymfatiske punkter, Neurovaskulære punkter, Bilaterale punkter, meridianstrygninger samt akupressur styrke- og svækkepunkter

Hvilke vitaminer, mineraler og sporstoffer der kan støtte en afbalancering af de enkelte muskler og dertilhørende meridianbaner samt i hvilke fødevarer disse vitaminer, mineraler og sporstoffer findes

HeartMath

Hvad er HeartMath, hvad kan det og hvem bruger det

Hvad er modstandskraft

Hvordan du opbygger modstandskraft

At blive bevidst om, hvilke følelser der er energifornyende og energidrænende

Heart-focused breathing

Demonstration af instrumenterne emWave Pro (Mac/PC) og InnerBalance (Iphone/Android), der begge måler hjerterytme variabiliteten

Heal Your Life

Hvilke tanker og følelser, der ligger bag mange af ubalancerne i kroppen

At få et øget beidsthed om baggrunden bag tankemønstre

Teknikker til hvordan du kan ændre tankemønstre dels ved hjælp af kinesiologien og dels spejløvelser

Kurserne Inspiration til at styrke kroppens selvhelbredende kræfter er to kurser, der forløber over 2 weekender medmindre andet aftales.

Pris:

Prisen for hvert kursus er kr. 2.195 + materialer for i alt ca. kr. 500 (bøger etc.).

Hvert kursus udgør 16 timer. Herudover er der 4 timers supervision i gruppen efter hvert kursus, hvilket er inkluderet i prisen.

Praktisk info:

Kurserne afholdes centralt i København eller Nordsjælland.

Kan du stille med minimum 4 personer, der er interesserede, kommer jeg også meget gerne til jer. Jeg er flexibel på kursusdage. Kom derfor gerne med forslag til, hvornår det kunne passe ind i kalenderen.

Undervisningen foregår primært i weekender fra kl. 09.00 – 17.00.

Tilmelding:

Send en e-mail for at tilmelde dig på min e-mail: info@lindskinesiologi.dk

Linds Kinesiologi v/Grethe Lind, DK-kinesiolog RAB®, instruktør i Kropsafbalancering 1-4 og medlem af foreningen Danske Kinesiologer.

HVAD ER KINESIOLOGI

Kinesiologi som behandlingsform opstod tilbage i 60´erne, hvor vestlige kiropraktorer qua deres viden om menneskekroppen og test af forskellige muskler, kombinerede denne viden med østerlandsk kendskab til livsenergi og filosofi om chi-energi.

Det kinesiske akupunktursystem blev således forbundet med muskelsystemet.

Kinesiologen kommunikerer med kroppen gennem testning af en muskel i klientens arm eller ben. Ved hjælp af muskeltesten afsløres forskellen mellem blokeret og flydende energi i form af en muskels stærke eller svage reaktion.

På den måde giver kroppen adgang til information om følelsesmæssige problematikker, tankemønstre, fysiske smerter, overfølsomhed etc.

Når en meridian blokeres, stoppes energistrømmen på samme måde, som når en dæmning bremser en flod: neden for dæmningen tørrer floden ud af mangel på vand og næring.

Når meridianen blokeres, taber de berørte muskler og organer noget af deres funktionsevne, fordi de ikke får tilført den nødvendige energi/næring.

Udgangspunktet for kinesiologien er, at vores kroppe har en iboende evne til at kunne hele sig selv ved ubalancer og sygdom.

Jeg underviser i Kropsafbalanceringer fordi jeg synes, at det er enhver forundt at blive inspireret og få adgang til forskellige værktøjer, der kan igangsætte og/eller vedligeholde kroppens selvhelbredende kræfter.

Jeg ser det som en mulighed for dig til dels, at kunne inspirere og støtte dig selv i den proces og dels, at du opnår viden og færdigheder, der giver dig mulighed for at dele med interesserede familiemedlemmer/venner.

HVAD ER HEARTMATH

Institute of HeartMath er beliggende i Californien i USA og grundlagt af Mr. Doc Childre. Instituttet forsker i hjertets betydning for den menneskelige psyke. Instituttet har igennem de sidste årtier opnået spændende og meget anvendelige resultater gennem deres forskning.

HeartMath har udviklet forskellige kernekoncepter/teknikker, der kan anvendes til selvregulering. Teknikkerne er baseret på omfattende forskning og er designet til at hjælpe mennesker med at få deres psykiske, mentale og emotionelle systemer bragt i balance og/eller at fastholde balancen. Det er vigtigt, at vi er i balance, idet mange af kroppens systemer herunder immunsystemet, men også det autonome nervesystem påvirkes.

HVAD ER HEAL YOUR LIFE

Heal your life (helbred dit liv) er skrevet og udviklet af Louise L. Hay, internationalt anerkendt metafysisk lærer og bestsellerforfatter.

Helbred dit liv er et hovedværk indenfor personlig udvikling og selvhealing. Der givers indsigt i forholdet mellem sindet og kroppen. Det vises, hvordan negative tanker og overbevisninger kan begrænse og skabe sygdom.

Teknikkerne i Heal your life har hjulpet mange tusinde mennesker til at lave positive forandringer i deres liv.

Undervisningen hjælper dig med at få dybere indsigt i gamle mønstre og giver dig værktøjer og teknikker til at forløse disse mønstre.