Golden Age City of Light Therapist

Jeg arbejder med City of Light healing og balancering med krystalværktøjer. Golden Child Aspects handler om at styrke og optimerer fokus, samt bevidstgørelsen omkring effekten af positive tanker, ord og handlinger. Det vigtiste er kærligheden til dig selv og universet.

Der arbejdes med fastlåste følelser og tankemønstre.

Jeg bruger krystaller fra Ascension balancesættet, til at afbalancere meridianerne, sætte kreativiteten i spil, vitalisere koppen og genoprette tibetanske energier.

Jeg arbejder også med City of Light Kodningsplader. Jeg kan f.eks. teste og behandle herpes flere gange på en blid, men effektiv måde. Jeg kan nå ind til dybere lag på en enkelt session. Jeg afbalancerer ved at overføre de fremtestede frekvenser til klienten via lys i ampul eller i krystaller. Kodningen indeholder alle potenser og vælger automatisk den eller de frekvenser, der er gavnlige for klienten. Jeg kan også kode hjemmearbejde ind i en krystal. Hjemmearbejdet kan være i form at tekster med henblik på at ændre tankemønstre eller det kan være akupunkturpunkter, energier fra ærkeengle, opstegne mestre o.m.a.

Hos nogle kan effekten ses og mærkes med det samme. Hos andre skal de kodede krystaller arbejde over tid. Du kan bære dem på dig om dagen eller lægge den under hovedpuden om natten for at den kan arbejde dybt i fred og ro uden forstyrrelser fra hverdagen. Ens for de kodede krystaller er, at de kun stimulerer med energifrekvenser indtil din naturlige grænse, er nået.

Kan hjælpe med:
Immunforsvaret
Hormonsystemet
Parasympatiske sympatiske nervesystem
Mave- og fordøjelsessystem
Døgn- og søvn rytme
Følelsesmæssig tilstande